Bizi Takip Edin!
Şifremi Unuttum
Yeni Üyelik Oluşturmak İçin

Yemek Kitabı - Tuz Yağ Asit Isı P078

Model : P078
199,00
199,00

Stokta yok

Gelince Haber Ver
symbol1.svg (3 KB)1000 TL ve Üzeri Kargo Bedava
New York Times'ın çok satanları arasına giren Samin Nosrat'ın "Tuz Yağ Asit Isı" adlı yemek kitabı Türkiye'de Hayatın Lezzeti Korkmaz'ın desteği ile yayında.
Yazar kitapta resimli örnekleriyle tuz, yağ, asit ve ısının yemeklere sadece lezzet katmadığını, onları ustalıkla kullanmayı öğrenenlerin ödüllü şeflerden farkının kalmayacağını anlatıyor.
 
“Lezzet veren tuz, doku üreten yağ, lezzet dengeleyici asit, doğru ısı ile piştiğinde yaptığınız her şey lezzetli olur” diyen Nosrat profesyonel şeflerden, mutfak acemisine kadar dört elementin doğru kullanımıyla okurlarına iyi yemek pişirmenin inceliklerini öğretti.