x

Yemek Kitabı - Tuz Yağ Asit Isı

Ürün Kodu: P078

%34 indirim
120,00 TL
79,00 TL
Peşin Fiyatına 7 taksit X 11,29 TL    Taksit Seçenekleri
 Bu üründe ücretsiz kargo seni bekliyor
 Siparişleriniz aynı gün kargoda
%34 indirim
120,00 TL
79,00 TL
Ürün Özellikleri
New York Times'ın çok satanları arasına giren Samin Nosrat'ın "Tuz Yağ Asit Isı" adlı yemek kitabı Türkiye'de Hayatın Lezzeti Korkmaz'ın desteği ile yayında.
Yazar kitapta resimli örnekleriyle tuz, yağ, asit ve ısının yemeklere sadece lezzet katmadığını, onları ustalıkla kullanmayı öğrenenlerin ödüllü şeflerden farkının kalmayacağını anlatıyor.
 
“Lezzet veren tuz, doku üreten yağ, lezzet dengeleyici asit, doğru ısı ile piştiğinde yaptığınız her şey lezzetli olur” diyen Nosrat profesyonel şeflerden, mutfak acemisine kadar dört elementin doğru kullanımıyla okurlarına iyi yemek pişirmenin inceliklerini öğretti.
Paylaş:
Kampanya
  • Açıklama
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (1)
  • New York Times'ın çok satanları arasına giren Samin Nosrat'ın "Tuz Yağ Asit Isı" adlı yemek kitabı Türkiye'de Hayatın Lezzeti Korkmaz'ın desteği ile yayında.
    Yazar kitapta resimli örnekleriyle tuz, yağ, asit ve ısının yemeklere sadece lezzet katmadığını, onları ustalıkla kullanmayı öğrenenlerin ödüllü şeflerden farkının kalmayacağını anlatıyor.
     
    “Lezzet veren tuz, doku üreten yağ, lezzet dengeleyici asit, doğru ısı ile piştiğinde yaptığınız her şey lezzetli olur” diyen Nosrat profesyonel şeflerden, mutfak acemisine kadar dört elementin doğru kullanımıyla okurlarına iyi yemek pişirmenin inceliklerini öğretti.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.